COMMUNITY

Vill du lära känna våra hyresgäster? Vilken bra idé. Och ännu bättre är att det finns många sätt att samverka och samarbeta med alla som sitter här. 

Omtänkt

Omtänkt är Tidningskvarterens alldeles egen podd som handlar om att tänka om och tänka nytt. Vi får träffa människor från Tidningskvarteren och höra om hur deras insikter och vägval gjort skillnad. Podden finns bland annat på Spotify och Apple podcaster, och nya avsnitt släpps ungefär en gång i månaden. Prenumerera och missa inget!

Omtänkt

Poddstudion

Vill du göra din egen podd får du gärna låna vår poddstudio, maila till hej@tidningskvarteren.se

Kvarterslaget

Kvarterslaget är ett nätverk för hyresgäster i Tidningskvarteren. Här kan du vara med och tycka till om utvecklingen i kvarteren och lära känna dina grannar bättre. Dessutom bjuder vi på god frukost cirka 4 gånger/år.

Låter det som nåt för dig? Kul! Anmäl dig genom att maila till ao@tidningskvarteren.se

Anslagstavlan

I lobbyn mittemot Tidningshusets reception på Gjörwellsgatan 30 sitter två anslagstavlor som är till för alla som vill sprida nyheter eller trevligheter. En av tavlorna är till för erbjudanden, tips och inspiration till alla i Tidningskvarteren och den andra är särskilt avsedd för sådant du vill sälja, byta eller skänka. Ta en bild, beskriv ditt objekt och vad du vill göra. Glöm inte mått, antal och kontaktuppgifter!

Behöver du hjälp att skriva ut? Maila oss. Mailadressen som gäller är hej@tidningskvarteren.se

 

Slack

Tidningskvarteren har en egen Slack-kanal. Här dyker dagsaktuella tips upp (plus allt som sätts upp på våra anslagstavlor), och Slack är det enklaste och snabbaste sättet att kommunicera med receptionen och dina grannar. Maila till hej@tidningskvarteren.se så bjuder vi in dig.

Öppna event

Då och då blir det extra trevligt i Tidningskvarteren. Vi tänker förstås på när det ställs till med AW i Pontus Frithiofs Pocket Café, eller uppe på Le Bar. Ta en kollega eller granne i handen och kom förbi! Tilltugg och snacks finns att beställa för den som inte bara vill ha något att dricka. Följ @tidningskvarteren på instagram eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inget!

Event spaces

Ska du ha ett möte eller ett event? Eller hitta en plats att sälja dina nya smarta produkter på i en pop-up? Då är Tidningskvarteren en väldigt bra plats. Här hittar man gott om stora ytor och dessutom massor av nyfikna människor. Vill du veta mer? Hör av dig till ao@tidningskvarteren.se

Goda grannar

Vill du veta vilka som är eller kan bli dina grannar?

Hyresgäster

Aktuellt

Allt som händer i Tidningskvarteren samlar vi i ett fullspäckat kalendarium.

På gång i kvarteret

Hitta hit

Du hittar Tidningskvarteren runt DN-skrapan i Stockholm, mellan Rålambsvägen och Gjörwellsgatan.

Hitta hit