HÄLSA

Gillar du att vara ute och röra på dig? Då har du hamnat rätt. I Tidningskvarteren har du både nära till en promenad i Rålis och Mariebergsparken med badplatser, utegym och SUP-uthyrning. Dessutom finns tillgång till bra gym och träningsanläggningar med olika inriktning, både inne och ute.

Cykelgarage

Japp, vi har vårt eget cykelgarage! Det ligger i Tidningshuset och här parkerar du din cykel inomhus och knallar direkt genom huset till jobbet. I garaget finns verkstad för krånglande cyklar, omklädningsrum med dusch, och du kan hyra ett eget skåp att ha dina saker i. Inga ursäkter för att inte ta cykeln alltså!

Oasen Bad & Motion

Den som vill varva sin vanliga träning med längder i poolen, tecknar ett medlemskap hos Oasen Bad & Motion. Förutom gym och gruppträning finns här en inomhuspool som håller behagliga 29–30 grader.

Oasen Bad & Motion

Sats

På SATS DN-skrapan finns ett helt gäng olika gruppträningar att välja mellan, och förstås ett modernt, välutrustat gym. Behöver du tips och hjälp med din träning bokar du en tid hos någon av deras kunniga personliga tränare. En gång i månaden ordnas dessutom ett fritt pass för dig som jobbar i Tidningskvarteren, håll utkik på instagram för att boka!

Sats

Victoryklinikerna

Till Rålambsvägen 18 ska du gå om du behöver träffa en naprapat, akupunktör eller massör. Men också om du vill göra en hälsokoll, känner dig stressad, eller vill ha råd kring träning. Med jämna mellanrum kommer Victoryklinikerna på besök hos oss i Tidningskvarteren, och hjälper till med TBE-vaccin och energimassage!

Victoryklinikerna

Walk & talk

Klart att man tänker bättre ute i friska luften. Alla dagar, men särskilt på tisdagar, uppmanar vi därför alla som jobbar i Tidningskvarteren att ge sig ut på en Walk & Talk. Kartor med tips på trevliga rutter i området finns i Tidningshusets reception på Gjörwellsgatan 30.

 

Aktuellt

Allt som händer i Tidningskvarteren samlar vi i ett fullspäckat kalendarium.

På gång i kvarteret

Hitta hit

Du hittar Tidningskvarteren runt DN-skrapan i Stockholm, mellan Rålambsvägen och Gjörwellsgatan.

Hitta hit